• We proberen altijd de kosten zoveel mogelijk op de wanbetaler te verhalen
  • U kunt incasso-opdrachten ook per email aanleveren.
    Mail de facturen en aanmaningen naar info@ejpostma.nl

Vooraf

Van incasso is sprake als u om wat voor reden dan ook nog geld van iemand krijgt. U kunt er voor kiezen om met een honkbalknuppel op bezoek te gaan, maar dan bent u strafbaar. Dat geldt ook als u een ander opdracht geeft om ergens met geweld of fysieke dreigementen geld los te krijgen. Op basis van “no cure – little pay” kunnen we voor u uw incasso verzorgen. Op deze plaats willen we u om te beginnen waarschuwen voor malafide incassobureaus waar er helaas heel veel van op internet actief zijn. Sommige bureaus presteren het om alleen maar hoge rekeningen te sturen of geïncasseerde bedragen niet af te dragen. Met enige regelmaat hebben wij incasso-opdrachten op en procedures tegen dergelijke bureaus. We verzekeren u dat u bij ons wel op een met recht vertrouwd adres bent. We zijn al sinds 1997 actief als incassobureau, zulks zonder dat we ooit een procedure tegen ons gehad hebben wegens vermeende spookfacturen of ten onrechte niet afgedragen gelden.

Veel mensen denken dat je voor een incasso naar een deurwaarder moet. Dat kan, maar hoeft niet. De meeste deurwaarderskantoren zijn tegenwoordig heel groot en onpersoonlijk. Bovendien is bij veel deurwaarderskantoren ondanks de omvang niet voldoende juridische kennis aanwezig om een zaak tot een goed einde te brengen.

Wat veel mensen niet weten is dat een deurwaarder zonder een vonnis van de rechter niets meer dan ons tegen een wanbetaler kan beginnen.

Met name bij incasso’s waar een verhaal aan vast zit (de tegenpartij meent een reden te hebben om niet te betalen) kunt u beter bij ons terecht dan bij een deurwaarder. De meeste deurwaarders sturen immers slechts standaardaanmaningen zonder in voldoende mate op het verhaal van de wanbetaler in te gaan. De meeste wanbetalers raken daar echt niet van onder de indruk.

Voor een succesvolle incasso is het noodzakelijk dat uw dossier zo compleet mogelijk is. Het hanteren van leveringsvoorwaarden, die wij eventueel kunnen opstellen, is vaak ook van grote invloed op het succes van de incasso-opdracht en het verhalen van de kosten. Op het tabblad “wat moet u zelf doen?” leggen we u uit wat u kunt of moet doen voordat u de zaak ter incasso uit handen geeft. Vanzelfsprekend kunt u ook vrijblijvend contact opnemen voor verdere informatie, uitleg en onze tarieven.

Bereken hier de incassokosten

Bereken hier voor welke incassokosten u een wanbetaler moet waarschuwen. Vul het openstaande bedrag in.
 ,00

Eerste gesprek altijd GRATIS
Bij incassos: No cure – Little pay

Mr. E.J. Postma Advies en Incassobureau

Bel vrijblijvend 0512 – 35 11 48

KLIK HIER OM TE APPEN
Maandag t/m Donderdag:
09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag:
09.00 tot 12.00 uur

U kunt ons altijd mailen

info@ejpostma.nl

Bezoekadres:

Uterwei 4E
9283XR Surhuizum
(bezoek alleen op afspraak)

Postadres:

Uterwei 4E
9283XR Surhuizum