• Kleine bedrijven kunnen bij ons ook terecht voor het verzorgen van hun administratie en BTW-aangiftes
  • Te druk voor uw administratie of u komt er niet uit?
    U kunt op ons rekenen..

NIEUW: nu ook bereikbaar via Whatsapp (+31) 512 35 11 48 of klik hier

Administraties

Naast incasso en juridisch advies kunt u bij ons sinds kort ook terecht voor administratieve werkzaamheden. Idske van der Boon verzorgt uit hoofde van ons bedrijf voor enkele kleinere bedrijven en ZZp-ers en enkele stichtingen de administratie en de btw aangiftes.

We hebben gemerkt dat er in onze klantenkring behoefte was aan een goede administratieve kracht. Bedrijven hebben dan de keuze om hier zelf iemand voor in dienst te nemen of zulks uit te besteden aan een accountant. Vooral bij kleinere bedrijven en ZZP-ers is dit vaak een grote onkostenpost, waarbij er heel vaak sprake is van “overkill”. De op zich simpele werkzaamheden (zoals het inboeken van een administratie en het doen van btw aangifte) worden vaak door veel te dure krachten gedaan, althans hiervoor worden gigantische tarieven gerekend terwijl goedkope stagiaires die simpele werkzaamheden verrichten.

We kunnen ook voor uw bedrijf de administratie en de btw aangifte verzorgen, waarbij we de administratie helemaal klaarmaken voor de accountant of boekhouder ten behoeve van bijvoorbeeld het opstellen van de jaarrekening of het doen van de aangifte van de inkomstenbelasting. U kunt die zaken zoals de jaarrekening door uw eigen boekhouder blijven laten doen. Wij werken ook samen met een klein boekhoudkantoor die voor de huidige administratieve klanten, na verwerking van de administratie door ons, de jaarrekeningen opstelt en de belastingaangiften verzorgd.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en kosten voor uw administratie? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Eerste gesprek altijd GRATIS
Bij incassos: No cure – Little pay

Mr. E.J. Postma Advies en Incassobureau

Bel vrijblijvend 0512 – 35 11 48

KLIK HIER OM TE APPEN
Maandag t/m Donderdag:
09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag:
09.00 tot 12.00 uur

U kunt ons altijd mailen

info@ejpostma.nl

Bezoekadres:

Uterwei 4E
9283XR Surhuizum
(bezoek alleen op afspraak)

Postadres:

Uterwei 4E
9283XR Surhuizum