• "Ze vonden de sleutel tot de oplossing van mijn probleem"
  • "Het adres met voldoende aandacht voor details"

Corresponderen

Bij een geschil of een dreigend geschil is het belangrijk dat de brieven, mails en correspondentie goed in elkaar zitten en dat daarin geen fouten worden gemaakt.  Het belang van een goede brief of mail wordt vaak erg onderschat. Soms kan het zelfs verstandiger zijn om helemaal niet te reageren.

Regelmatig gaat een procedure bij de rechtbank juist verloren omdat iemand zelf in het voortraject allerlei dingen heeft geschreven die hij beter niet had kunnen schrijven.

Ons advies is dan ook om niet te lang te wachten met het inschakelen van een jurist. Wanneer u ons inschakelt betekent dit niet dat we ons meteen als zodanig bij de tegenpartij bekend maken, immers dat werkt vaak juist escalerend.

Vaak is het zelfs verstandiger dat wij eerst op de achtergrond meekijken en samen met u de tactiek bepalen zonder dat uw tegenpartij dat weet.  In zulke gevallen stellen wij vaak in min of meer ”Jip en Janneke-taal” de brieven of mails op die u dan vervolgens zelf uit uw eigen naam aan de andere partij verzendt.  Deze tactiek voorkomt vroegtijdige escalatie en vaak wordt hiermee ook voorkomen dat de partij waar u een (dreigend) conflict mee hebt juridisch advies inwint en daardoor juist fouten gaat maken omdat hij de correspondentie wel zelf verzorgd.

Eerste gesprek altijd GRATIS
Bij incassos: No cure – Little pay

Mr. E.J. Postma Advies en Incassobureau

Bel vrijblijvend 0512 – 35 11 48

KLIK HIER OM TE APPEN
Maandag t/m Donderdag:
09.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:
09.00 tot 15.00 uur

U kunt ons altijd mailen

info@ejpostma.nl

Bezoekadres:

Uterwei 4E
9283XR Surhuizum
(bezoek alleen op afspraak)

Postadres:

Postbus 129
9230 AC Surhuisterveen
Fax 0512 - 35 11 56