• "Ze vonden de sleutel tot de oplossing van mijn probleem"
  • "Het adres met voldoende aandacht voor details"

Bemiddelen

Wanneer u een geschil met iemand hebt of dreigt te krijgen kunt u er voor kiezen om zo iemand meteen voor de rechter te dagvaarden.  Dit is niet in alle gevallen verstandig.  Procederen is niet alleen duur, maar tegenwoordig stuurt de rechter de strijdende partijen ook altijd de gang op met de opdracht proberen er zelf uit te komen.

Ter besparing van allerlei kosten kunnen we, als de zaak zich daarvoor leent,  namens u voorafgaand aan een mogelijke procedure proberen een minnelijke oplossing te bewerkstelligen. We kunnen dan bijvoorbeeld in overleg met de tegenpartij of diens raadsman treden. Het voordeel dat wij zulks doen is dat wij over gedegen kennis van het recht beschikken en we ons daarom niet zo snel zullen laten afschrikken door bluf van een raadsman van de tegenpartij.

Bemiddelen kan ook betekenen dat we een gesprek hebben met u en uw (mogelijke) tegenpartij. Wij treden dan op als gespreksleider en proberen u dan tot elkaar te brengen of een oplossing te bereiken. Ook hierbij is kennis van het recht onontbeerlijk.

Eerste gesprek altijd GRATIS
Bij incassos: No cure – Little pay

Mr. E.J. Postma Advies en Incassobureau

Bel vrijblijvend 0512 – 35 11 48

KLIK HIER OM TE APPEN
Maandag t/m Donderdag:
09.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:
09.00 tot 15.00 uur

U kunt ons altijd mailen

info@ejpostma.nl

Bezoekadres:

Uterwei 4E
9283XR Surhuizum
(bezoek alleen op afspraak)

Postadres:

Postbus 129
9230 AC Surhuisterveen
Fax 0512 - 35 11 56